PC&MSX Gebruikersgroep

Nijmegen

Club Nieuws

De leden van de club krijgen in de week voor de clubdagen als herinnering een nieuwsbrief via mail sturen. En er komt een link naar de nieuwsbrief op onze Facebook pagina.

Op deze pagina stonden links naar de (oudere) nieuwsbrieven van de PC&MSX Gebruikersgroep Nijmegen. De nieuwsbrieven werden eens per maand verstuurd in de week voor de clubdagen. Maar met het plaatsen op de site waren we gestopt. Maar dan... 

Vanaf midden 2017 zijn we overgestapt op MailChimp voor het maken en verspreiden van de Nieuwsbrieven. Het is simpel om de link daarnaartoe op te nemen op de site. Hieronder staan links naar de laatste Nieuwsbrieven:


Het bijhouden van de website zelf kost meer tijd, dan het plaatsen van een update op Facebook. Daarom zijn we de berichten op Facebook gaan zetten, zodat we minder werk hebben aan het onderhoudt, maar wel meer up-to-date blijven met de berichten. 


Hetzelfde geldt ook min of meer voor de clubfoto's. Die werden en worden soms op de clubdagen gemaakt, maar het plaatsen op de site kostte te veel tijd (en ruimte bij onze host). Als er foto's gemaakt zijn, komen ze nu bijna meteen op onze Facebook pagina. Deze gaan we daarna dus niet meer op de website zetten.

Wie op een clubdag een foto gemaakt heeft, mag die delen via onze Facebook pagina of bij voorkeur eerst aan ons sturen.Wie de (herinnerings-) mail voorafgaand aan de PC&MSX clubdagen nog niet
ontvangt, kan zich hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar:

redactie@pcmsx-nijmegen.nl

Bekijk onze ook PC&MSX Facebook pagina: