PC&MSX Gebruikersgroep

Nijmegen

Ons animated clublogo

Club Nieuws

De leden van de club krijgen in de week voor de clubdagen als herinnering een nieuwsbrief via mail sturen. En er komt een link naar de nieuwsbrief op onze Facebook pagina.

Op deze pagina stonden links naar de (oudere) nieuwsbrieven van de PC&MSX Gebruikersgroep Nijmegen. De nieuwsbrieven werden eens per maand verstuurd in de week voor de clubdagen. Maar met het plaatsen op de site waren we gestopt. Maar dan... 

Vanaf midden 2017 zijn we overgestapt op MailChimp voor het maken en verspreiden van de Nieuwsbrieven. Het is simpel om de link daarnaartoe op te nemen op de site. Hieronder staan links naar de laatste Nieuwsbrieven:

 AVG / GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet iedere vereniging voldoen aan strenge privacyregels, voortkomend uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ook wel bekend als de General Data Protection Regulation (GDPR). Alle organisaties binnen de Europese Unie, die persoonsgegevens verwerken, dienen hieraan te voldoen. Ook dient er een procedure te zijn om persoonlijke gegevens op verzoek te verwijderen. Privacy moet gewaarborgd zijn.

We hebben daarom een privacy verklaring opgesteld en middels een nieuwsbrief aan de leden voorgelegd. Deze privacy verklaring is door bestuur en leden van de PC&MSX Gebruikersgroep Nijmegen geaccepteerd en is via deze link te lezen. 

[Van tijd tot tijd zal deze verklaring geüpdatet moeten worden om actueel te blijven. 
 De verklaring op de site is daarom steeds de meest recente versie.]WEBSITE

Het bijhouden van de website zelf kost meer tijd, dan het plaatsen van een update op Facebook. Daarom zijn we de berichten op Facebook gaan zetten, zodat we minder werk hebben aan het onderhoudt, maar wel meer up-to-date blijven met de berichten. De website wordt natuurlijk wel bijgewerkt indien nodig, wat dan weer aan de leden via de Nieuwsbrief gemeld zal worden.Hetzelfde geldt ook min of meer voor de clubfoto's. Die werden en worden soms op de clubdagen gemaakt, maar het plaatsen op de site kostte te veel tijd (en ruimte bij onze host). Als er foto's gemaakt zijn, komen ze nu bijna meteen op onze Facebook pagina (of soms in de Nieuwsbrief). Ze komen dus niet meer op de website.

Wie op een clubdag een foto gemaakt heeft, mag die delen via onze Facebook pagina of bij voorkeur eerst aan ons sturen.

Bekijk onze ook PC&MSX Facebook pagina: