PC&MSX Gebruikersgroep

Nijmegen

Ons animated clublogo

Club Locatie

Wijkcentrum De Biezantijn is sinds september 2022 de nieuwe thuisbasis van de PC&MSX Gebruikersgroep Nijmegen. De clubdag wordt elke derde zaterdag van de maand*1 gehouden in dit wijkcentrum. 

*1 Elke derde zaterdag, behalve wanneer deze samenvalt met de vierdaagse of met vakantie in het wijkcentrum. Kijk voor de zekerheid bij Club Dagen.


Stukje clubhistorie, ter leering ende vermaeck...

Wijkcentrum Titus Brandsma was sinds september 2008 tot september 2022 de thuisbasis van de PC&MSX Gebruikersgroep Nijmegen. We hebben dus precies 14 jaar gebruik mogen maken van deze locatie en altijd met veel plezier. Voor september 2008 was wijkgebouw Villa Nova onze thuisbasis. Daar kenden we onze hoogtijdagen met ruim 150 bezoekers. 

Voor Villa Nova zaten we op bijna dezelfde plek als de Biezantijn nu zit. De foto links kreeg ik van een lid, die er toen wel bij was. Links het gemeenschapshuis, rechts daarachter de oude  St .Jozefschool. Achter onderin het gemeenschapshuis had je nog een kelder waar de hobbyclub zat.

Er is een groot verschil met vroeger, toen er soms 150-200 man kwamen op de clubdagen. Grootste boosdoener was het Internet, maar dat heeft ook weer zijn charmes. We kunnen mensen sneller helpen met soft- en hardware problemen, door dat we de informatie snel kunnen vinden en drivers downloaden.Het wijkcentrum De Biezantijn is vanaf het centrum van Nijmegen te bereiken via de Tunnelweg. Net onder de tunnel door bij het stoplicht rechts aanhouden; dit is de Industrieweg. Bij de rotonde eerste weg rechts is de Waterstraat. Het wijkcentrum bevindt zich aan de rechterkant.

Vanaf de Energieweg kan men bij de rotonde bij Van der Stad rechtsaf de Industrieweg en daar bij de eerste rotonde de 3e afslag nemen om de Waterstraat in te rijden. Het wijkcentrum bevindt zich  ook nu aan de rechterkant

Het gebouw is herkenbaar aan de bijna 1 meter hoge naam aan de straatkant.

Let op: aan de voorkant van het gebouw (1e inrit) is mogelijk beperkte parkeergelegenheid. Aan de achterkant (net voorbij het wijkcentrum rechts inrijden) is waarschijnlijk meer ruimte.


Het volledige adres van dit wijkcentrum:

Wijkcentrum De Biezantijn           
    Waterstraat 146

    6541 TN  Nijmegen
    tel.: (024) 378 3190