PC&MSX Gebruikersgroep

Nijmegen

Ons animated clublogo

Club Locatie


Wijkcentrum De Biezantijn is sinds september 2022 de nieuwe thuisbasis van de PC&MSX Gebruikersgroep Nijmegen. De clubdag wordt elke derde zaterdag van de maand*1 gehouden in dit wijkcentrum. 

*1 Behalve wanneer deze samenvalt met de vierdaagse of  met vakantie in het wijkcentrum. Kijk voor de zekerheid bij Club Dagen.


Let op: vanaf 12:00u is er in de omgeving van het wijkcentrum betaald parkeren!Het wijkcentrum De Biezantijn is vanaf het centrum van Nijmegen te bereiken via de Tunnelweg. Net onder de tunnel door bij het stoplicht rechts aanhouden; dit is de Industrieweg. Bij de rotonde eerste weg rechts is de Waterstraat. Het wijkcentrum bevindt zich aan de rechterkant.

Vanaf de Energieweg kan men bij de rotonde bij Van der Stad rechtsaf de Industrieweg en daar bij de eerste rotonde de 3e afslag nemen om de Waterstraat in te rijden. Het wijkcentrum bevindt zich  ook nu aan de rechterkant


Het gebouw is herkenbaar aan de bijna 1 meter hoge naam aan de straatkant.

Aan de voorkant van het gebouw (1e inrit) is er mogelijk een beperkte parkeergelegenheid. Aan de achterkant (net voorbij het wijkcentrum rechts inrijden) is waarschijnlijk meer ruimte.Het volledige adres van dit wijkcentrum: Wijkcentrum De Biezantijn

Waterstraat 146

6541 TN Nijmegen
tel.: (024) 378 3190
Zie ook waar we met onze club eerder zaten.