PC&MSX Gebruikersgroep

Nijmegen

Ons animated clublogo

Sponsors

Voor sponsors hebben we deze aparte pagina gemaakt. Het kan zijn dat er door de sponsor een eigen stukje  geschreven wordt, maar het kan ook een link zijn naar de eigen sponsorwebsite. Sponsors kunnen helpen om de kosten van de PC&MSX Gebruikersgroep Nijmegen Clubdagen omlaag te brengen.

Een andere vorm van sponsoring dan geld kan zijn dat onze leden goedkoper (computer-)spullen kunnen kopen bij of via de sponsor. Daarmee wordt het voor de leden aantrekkelijker om clublid te zijn...


Deze site wordt gehost*1 bij PROXXIO. Dit bedrijf schrijft SERVICE echt met hoofdletters. Er wordt erg snel gereageerd op mails en men is ook telefonisch bereikbaar. Dus wellicht een goede tip voor jullie eigen website...?

Het bedrijf is onlangs verhuisd naar Tsjechië, maar behalve dit administratieve stuk is het een Nederlands bedrijf en de servers staan in de buurt van Eindhoven.


Voor wie in Wijchen woont of in de buurt van Wijchen moet maar eens gaan kijken bij MW-Computers. Al sinds 1994 bezig met computerverkoop en reparaties van alle merken en verwante producten, daarnaast ook satelliet ontvangst.

Naam    :  MW-Computers
Adres    : Woeziksestraat 27
Plaats   : 6601CL Wijchen
Tel.       : 06 – 1042 5096
Website: http://www.mw-computers.nl

Bereikbaar op werkdagen van 9.00 – 21.00


 Ruimte voor meer sponsors
Weet jij een sponsor voor onze club, laat het ons dan weten.

*1 Volgens WikiPedia:

Webhosting is een dienst op het World Wide Web, die aan particulieren of bedrijven ruimte aanbiedt voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud. Internetpagina's worden over het algemeen opgeslagen op webservers, maar ze kunnen ook worden opgeslagen op andere computers. Om snelheid en veiligheid te garanderen en ervoor zorg te dragen dat een webpagina of een website altijd beschikbaar is worden deze opgeslagen bij een zogenaamd hostingbedrijf of een webhost.